09:48:42
Victorie de moral in etapa XVIII

Open Mind 1-7 Ethnikos Marga

In etapa cu numarul XVIII programata sambata, 25/01/2020, echipa noastra a intalnit formatia nou-infiintata "Open Mind". 
Meciul a inceput perfect pentru noi, Medes Claudiu finalizand cu gol o actiune persoanala inca din primele minute ale meciului.

Scorul fiind majorat de acelasi jucator cateva minute mai tarziu, dupa o recuperare.  Proaspat intrat pe teren, Zaicanu Cosmun a stabilit scorul pauzei, 3-0, inscriind din pasa lui Buleu Alexandru. 
In prima parte gazdele au avut doar 2 ocazii, cea mai importanta fiind un voleu respins in bara de portarul nostru. 

Inceputul reprizei secunde ne gaseste relaxati in urma avantajului de 3 goluri de la pauza, gazdele reducand diferenta printr-un gol inscris dintr-o lovitura de la 7 metrii.
Acest gol a deschis apetitul ofensiv a formatiei Open Mind, care a atacat mai periculos, fiind aproape de reduce diferenta la un singur gol  printr-un sut de la distanta, insa, Paul Mihailescu reuseste sa respinda cu piciorul pana la varful de atac Medes Daniel care trimite un sut puternic, scos cu greu de portarul advers.

In cele din urma, Alexandru Buleu reface diferenta de 3 goluri  dupa ce a reusit sa inscrie dupa o faza personala.
Golgheterul campionatului si-a trecut si el numele pe lista marcatorilor inscriind pentru 5-1.
Vizaru Ionut reuseste sa sparga gheata in Liga Sperantei, inscriind ultimile 2 goluri ale intalnirii, primul din pasa lui Calin Constantin iar al II-lea dupa o recuperare in terenul advers. 

In urma acestei victorii echipa noastra urca pana pe locul 9, cu 26 de puncte in 18 meciuri. Un alt lucru foarte important este ca , odata cu aceasta victorie, echipa noastra are un golaveraj pozitiv pentru prima oara in acest campionat.

In etapa viitoare, vom intalni Dephi Technologies, echipa ce se afla pe locul 15 in acest moment cu 9 meciuri jucate si 13 puncte acumulate.
 
In tur echipa noastra s-a impus cu scorul de 4-3.
Categorie: Liga Sperantelor | Vizualizări: 142 | Adăugat de: ethnikosmarga | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
avatar