21:15:52
Primul meci de pregatire impotriva campionilor.

Viitorul Iasi 4-3 Ethnikos Marga

Marti, 24/8/2021, echipa noastra a sustinut primul meci de pregatire a noului sezon competitional.

Cu un numar mare de jucatori noi in lotul echipei, Ethnikos Marga a aratat bine in meciul Viitorului.

Meciul s-a desfasurat in 3 reprize (doua de 20 min si o repriza suplimentara de 30 min), incheindu-se cu victoria Viitorul la limita. 

Prima repriza i-a gasit pe baietii nostri in avantaj, 1-0, golul venind in ultimile minute ale reprizei dupa ce Scutaru Emanuel a combinat perfect cu Medes Claudiu, cel din urma impingand mingea in poarta goala.

La inceputul reprizei secunde vine si golul egalizator marcat norocos de oaspeti, mingea intrand in poarta deviata fiind de noul fundas al echipei, Alex Bejinariu. 

Egalitatea pe tabela nu a tinut mult, Calin Constantin trimite cu capul printre picioarele portarului advers fructificand o centrare primita de la Ifrim Andrei si stabilind scorul reprizei secunde, 2-1.

In repriza suplimentara pregatirea fizica a facut diferenta, jucatorii nostri nu au putut tine pasul cu campionii iar in numai 3 minute Viitorul reuseste sa egaleze.
 
Revenim in avantaj prin golul lui Dirveanu Alexandru care suteaza de la distanta in poarta lasata libera de portarul advers.

Pana la sfarsitul meciului Viitorul mai inscrie de doua ori si reusesc sa se impuna cu scorul de 4-3.

Un meci mult peste asteptari pentru echipa noastra care, desi cu un lot schimbat in proportie de 50%, reuseste sa puna probleme detinatoarei trofeului.


Din lotul echipei au lipsit Griu Eusebiu si Jalvea Marius, plecati din localitate, cat si Ciubotariu Vasile, jucator ce se va alatura echipei noastre dupa 19/09/2021.

Pentru acest meci Mihailescu Paul s-a putut baza pe Tofan Adrian (portar ce s-a alaturat echipe pe finalele sezonului trecut). 

In aparare fiind Mihailescu Vladut (revenit dupa o accidentare care l-a lasat pe margine sezonul trecut), Havirneanu Alexandru, Andrei Ifrim, Lazar Marius si Bejinariu Alexandru, cei doi din urma fiind si debutanti sub culorile clubului nostru.

Centru a fost acoperit de Calin Constantin si Andrei Munteanu (jucator revenit in lotul echipei dupa o lunga pauza).

In atac au jucat Medes Claudiu, Scutaru Emanuel, Alexandru Dirveanu si Araritei Marian, ultimii trei fiind si ei la randul lor debutanti.



.

Categorie: Meciuri Amicale | Vizualizări: 193 | Adăugat de: ethnikosmarga | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar