14:33:47
Un egal incendiar, cu 5 goluri in ultimile 5 minute..

Ethnikos Marga 4-4 Amicii

Ethnikos Marga si Amicii au fost protagonistii celui mai frumos si intens meci din etapa a VII-a a Ligii Sperantelor.
Fosti parteneri de antrenament, cele doua echipa au cautat victoria pana in ultimul moment.

Meciul a inceput perfect pentru oaspeti, in minutul 1 reusesc sa gaseasca spatiul portii cu un sut de la distanta respins de portarul nostru.

In faza imediat urmatoare mingea il loveste in mana pe capitanul nostru, in incercarea acestuia de a respinge de pe linia portii, arbitrul intalnirii aratand punctul cu var.

Lovitura de pedeapsa este transformata de oaspeti, sutul violent nu a reusit sa fie respins de Paul desi acesta ghicise coltul. 

Dupa primirea golului baietii nostri echilibreaza jocul si rateaza ocazii mari de gol prin Adrian Bunescu si Ionut Ceaicovschi, cel din urma trimitand pe langa poarta in situatie de 1 la 1, avand portarul advers culcat la pamant.

Reusim sa restabilim egalitatea prin sarbatoritul zilei, Calin Constantin, care recupereaza mingea in urma unui presing colectiv, invingand portarul advers cu un sut la coltul lung.

Scorul pauzei este stabilit de oaspeti, care in ultimul minut al primei reprize, reusesc sa inscrie din 3 metrii, dupa o faza in care marcajul a fost unul inexistent.

In repriza secunda echipa noastra a dominat meciul, avand posesia in majoritatea timpului, singurele ocazii ale oaspetilor venind pe contraatac dar, de cele mai multe ori s-au izbit de fundasii nostri Sergiu Tofan, Andrei Ifrim si nu in ultimul rand de capitanul Eusebiu Griu. 
Cel din urma reuseste sa aduca si egalarea la jumatatea reprizei secunde.

Sergiu executa o lovitura libera la coltul lung de unde Eusebiu trimite cu latul inscriind astfel primul gol in acest sezon. 

Ajungem in avantaj prin golul lui Adrian Bunescu, care a recuperat o minge respinsa gresit de portarul oaspetilor, si trimite pe langa fundasul aflat pe linia portii.

Meciul devine unul frumos, jucandu-se deschis. Continuam sa fim periculosi prin suturile de la distanta ale lui Harvineanu Alexandru, scoase cu greu de portarul Amicilor.

Cu 3 minute inainte de final Amicii egaleaza in urma unei lovituri libere. Sutul pe jos este respins in poarta de Eusebiu.

In faza imediat urmatoare oaspeti revin in avantaj cu un gol frumos. 
Varful lor trimite din foarfeca-laterala direct in vinclul portii noastre.

La scorul de 4-3 pentru adversari si cu 1 minut pana la finalul jocului baietii nostri, impreuna cu portarul, s-au napustit in atac. 

La ultima faza a meciului, reusim sa egalam. 
Ultimul corner al partidei este executat de Sergiu pana la Andrei care suteaza puternic in fundasii adversi. Mingea ajunge norocos la portarul nostru care isi aseaza mingea si trimite in coltul portii, stabilind scorul final, 4-4.

Primul egal al echipei si primul punct in fata Amicilor in 3 partide ne lasa un gust amar, numarand ocaziile putem spune ca oaspetii au castigat un punct in acest meci. 

In etapa viitoare vom intalnii AFK-ul, echipa ce se afla in deriva de doua etape, uitand ce inseamna victoria.

Categorie: Liga Sperantelor | Vizualizări: 206 | Adăugat de: ethnikosmarga | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar