13:24:33
Primele puncte in noul sezon.

Ethnikos Marga 3-2 FC Army Plus

In etapa a II-a a ligii de minifotbal DGB II echipa noastra a dat piept cu nou-infiintata FC Army Plus.

Dupa o infrangere dureroasa in fata echipei Centric IT, baietii nostri au aratat caracter si s-au impus cu scorul de 3-2 (2-0).


Cu un portar improvizat, fundasul Alexandru Harvineanu fiind reprofilat, echipa noastra a inceput perfect meciul reusind sa inscrie prin Medes Claudiu. 
Acesta trimite puternic, sub bara, la capatul unei combinatii rapide cu Scutarul Emanuel.

Scorul devine 2-0 dupa ce Emi reuseste sa marcheze primul gol pentru echipa noastra, acesta sutand puternic la radacina barei.

Repriza a doua incepe cu dominarea oaspetilor pe fondul relaxarii noastre. 
Contrar cursului jocului, ne majoram avantajul prin Emi, acesta loband portarul advers dupa ce a fost gasit perfect in careul de 6 metri de Claudiu.

Oaspeti reduc din diferenta cu 10 minute inainte de final cand fundasii nostri nu reusesc sa respinga o minge usoara, aceasta ajungand la atacantul advers care nu ii lasa nici o sansa lui Alexandru, 3-1.

Cu 5 minute inainte de final, in urma unei lovituri libere de la mijlocul terenului executata de Calin Constantin, oaspeti pleaca pe contra-atac iar, in situatie de ultim aparator, Alexandru reuseste sa recupereze mingea la 12 metri de poarta noastra evitand astfel un gol care ar fi cantarit enorm in economia partidei.

Scorul final este stabilit de FC Army Plus cu 2 minute inainte de fluerul final, printr-un sut puternic din coltul careului.

Cea mai mare pierdere in acest meci fiind cea a mijlocasului Andi Dirveanu care s-a accidentat inca din primele minute dupa un contact nefericit cu un jucator advers.

Pentru acest meci antrenorul Mihailescu Paul a inceput cu Harvineanu Alexandru pe pozitia de portar, desi in lotul echipei sunt 3 portari de meserie legitimati, acesta fiind unul dintre jucatorii care a facut diferenta in acest meci aparand senzatorional pe toata durata meciului.

In aparare au evoluat Ifrim Andrei, Lazar Marius si Alex Bejinaru, impreuna reusind sa ofere siguranta echipei pe faza defensiva.

La mijloc au evoluat Andi si Eusebiu Griu, primul iesit accidentat in minutul 2 al partidei.

Atacul a fost asigurat de Calin Constantin, Medes Claudiu si Scutarul Emi, cei din urma fiind si autorii golurilor noastre.

Rezultatele etapei II

INSTRUCTORII AUTO 2-4 AMICII
PERPETUUS 4-1 SCC
TRALALA TEAM 10-0 LISNIC TEAM
RALDOR 1-1 ACS GUFIROSA
RED UNITED 0-3 EXPLEO
BELFOOT 1-6 CENTRIC IT

Meciul dintre BorgWarner si AFK urmand sa se dispute Joi, 30 septembrie pe Arena MAGIC.

 
Categorie: Liga Sperantelor | Vizualizări: 189 | Adăugat de: ethnikosmarga | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar