09:14:51
Prima victorie in fata AFK-ului.

Ethnikos Marga 2-1 AFK

Echipa noastra reuseste sa se impuna in fata AFK-ului cu scorul de 2-1. Este prima victorie in 4 meciuri impotriva acestei formatii.

Meciul a inceput cu ocazii mari la poarta oaspetilor. Primul gol a intalnirii a fost marcat de Bunescu Adrian, care a sutat puternic din colt, pe jos, in fata portii, mingea deviata pacalindu-l pe portar.

Dupa incasarea golului oaspeti incearca sa revina in meci dar s-au lovit de o aparare organizata si un portar inspirat si norocos.

Cea mai mare ocazie a lor din prima repriza a aparut in urma unui contra-atac, dar sutul a fost respins in corner de Mihailescu Paul.

In partea secunda AFK-ul ataca furibund cautand egalarea. Urmeaza 3 ocazii clare de a marca dar defiecare data norocul a fost de partea noastra. Prima mare ocazie vine in urma unui sut pe coltul lung scos cu greu de portarul nostru, mingea respinsa ajunge la un adversar dar acesta nu reuseste sa gaseasca poarta din 2 metrii. In faza imediat urmatoare mingea este trimisa in bara ca intr-un final, varful oaspetilor sa rateze dintr-un metru, cu poarta goala.

Echipa noastra raspunde prin Sergiu Tofan dar sutul acestuia este respins in corner de portarul oaspetilor. In lovitura de colt imediat urmatoare Sergiu trimite puternic cu capul din 2 metrii dar portarul advers are un reflex incredibil si scoate de sub bara.

Golul doi a venit cu 10 minute inainte de final, Medes Daniel reuseste sa marcheze dupa ce a primit o pasa filtranta din piciorul lui Zoicanu Cosmin.

Pana la finalul reprizei AFK-ul reduce din diferente, noroc, prin Sergiu Tofan care reuseste din doua incercari sa introduca mingea in proprie poarta.

Cu 2-1 si 3 puncte echipa noastra urca pe locul 7 la sfarsitul turului de campionat. In meciul urmator vom intalni Viitorul, echipa de pe primul loc si marea favorita a castigarii ligii sperantelor in acest sezon.

Categorie: Liga Sperantelor | Vizualizări: 88 | Adăugat de: ethnikosmarga | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar