11:10:40
Perpetuus victus quadrupla!

Perpetuus 1-4 Ethnikos Marga

Victorie importanta in etapa a IV-a a Ligii Sperantelor, unde echipa noastra a trecut la pas de Perpetuus.

Meciul a inceput intr-o nota echilibrata, prima ocazie importanta fiind in contul gazdelor. 
O pasa filtranta il gaseste pe varful lor intr-o ocazie de 1 la 1 cu Mihailescu Paul, portarul nostru, care reuseste sa intervina spectaculos pastrand tabela curata.

Cu o echhipa "amortita" Ethnikos Marga nu reuseste sa fructifice ocaziile avute, suturile atacantilor fiind pe langa spatiul portii adverse. 

La mijlocul primei reprize Perpetuus isi mai trece in cont o ocazie importanta in urma unui sut puternic din 8m, respins in bara de portarul nostru.

Primul sut pe poarta din partea echipei noastre este expediat de Medes Daniel, care deblocheaza tabela, in urma unei pase primite din partea fundasului Paul Potorac.

La pauza, lipsa de fair-play si aroganta gazdelor au facut ca baietii nostri sa intre mult mai motivati in teren. 

Repriza secunda debuteaza cu 2 mari ocazii in contul formatiei noastre ratate pe rand de Medes Daniel, care dribleaza portarul dar trimite alaturi, si Ionut C. al carui sut este scos in extremis de portarul gazdelor. 

Gazdele incearca egalarea atacand inclusiv cu portarul, lucru taxat de Mihailescu Paul, care retine mingea si arunca din poarta in poarta majorand diferenta pe tabela de marcaj, 0-2.

Un minut mai tarziu, acelasi scenariu insa mingea trimisa de Paul a fost respinsa in ultimul moment, cu capul, in afara terenului. 

Golul trei este semnat de Medes Daniel, care profita de recuperarea lui Ionut C. si trimite, din intoarcere, in poarta lasata goala, aratand un simt al portii de atacant veritabil. 

Condusi cu 3-0 gazdele incearca sa revina in meci insa suturile acestora s-au lovit de forma buna a portarului nostru, care a intervenit spectaculos la cel putin 2 goluri "ca si marcate".

Cu 2 minute inainte de final se inscrie si cel mai frumos gol al meciului. 
Ionut C inscrie cu un voleu superb, din centrarea lui Adrian Bunescu.

Scorul final este stabilit de gazde, in ultima faza, acestia profitand de relaxarea baietilor nostrii si fructifica un contra-atac dupa ce, mingea trimisa in bara ricoseaza norocos la atacantul lor.

Un meci frumos, in care baietii nostru au aratat ca suntem o echipa puternica, gazdele aratandu-si doar lipsa de fair-play si aroganta unei echipe ce se crede puternica, dar care se zbate pe ultima pozitie a Ligii Sperantelor, primind 19 goluri in 3 etape.

Cu punctele castigate in acest meci, Ethnikos Marga se situeaza pe locul 3, la 1 punct de locul 2 ocupat de Amicii. 
Clasamentul este condus de Gufirosa Senior care a trecut in aceasta etapa de SCC Smart2Pay, cu scorul de 3-2.

In etapa viitoare echipa noastra va da piept cu Centric IT, echipa neinvinsa pana in acest moment avand 2 victorii si un egal.

Categorie: Liga Sperantelor | Vizualizări: 189 | Adăugat de: ethnikosmarga | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
avatar