17:04:28
O noua victorie, un pas mai aproape de play-off!

Perpetuus 2-3 Ethnikos Marga

Sambata, echipa noastra a intalnit in cadrul etapei 20, formatia Perpetuus. Gazdele aveau un moral ridicat, venind dupa o victorie la scor, 4-0 contra celor de la ACS Gufirosa Senior. Meciul a debutat insa cu o ocazie mare, inca de la prima faza pentru echipa noastra, sutul lui Medes Daniel fiind insa respins in corner de portarul advers.
La 2 minute distanta, pe o faza construita in urma unui contraatac, Claudiu Medes deschide scorul din pasa lui Medes Daniel, cu un sut plasat cu piciorul stang la coltul scurt. Din pacate, avantajul echipei noastre nu a durat mult, Perpetuus reusind sa egaleze in urma unui penalty controversat, acordat dupa o contra pusa de Ionut Vizaru la sutul unui adversar.

Bogdan Berariu ne readuce in avantaj la faza imediat urmatoare, cu un sut puternic in stanga portarului advers, care in ciuda eforturilor sale, nu a putut devia mingea in afara cadrului portii.

Inainte de pauza, Perpetuus reuseste sa egaleze din nou, dupa o deviere cu sansa pentru ei, atacantul advers reusind sa strecoare mingea pe sub portarul nostru.

Repriza secunda ne-a tinut mai mult in defensiva, avantul dat de golul egalizator tinandu-i pe cei de la Perpetuus in atac, in incercarea de a obtine victoria. Din fericire, defensiva noastra s-a descurcat exemplar, si la o faza de contraatac in oglinda cu cea de la primul gol, Claudiu Medes a pasat decisiv pentru Medes Daniel, care a stabilit scorul final, 3-2 in favoarea Ethnikos Marga.

In urma acestui rezultat, pastram pozitia a 9-a in clasament si continuam lupta pentru accederea in play-off.
 
text: Medes Claudiu
 
Categorie: Liga Sperantelor | Vizualizări: 182 | Adăugat de: ethnikosmarga | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar