12:22:04
Infrangere in fata vice-campioanei.

Viitorul Iasi 4-0 Ethnikos Marga

In prima etapa a returului Ethnikos Marga a intalnit vice-campioana Viitorul Iasi. 
Cu mai multe absente importante in lotul nostru, atat in departamentul defensiv cat si cel ofensiv, echipa noastra a fost invinsa fara drept de apel, cu scorul de 4-0.

La scorul de 0-0 Sergiu Tofan s-a accidentat si nu a mai putut continua partid, lucru ce a produs un dezechilibru in aparare. Inlocuitorul acestuia, Raku, a avut un marcaj larg la atacantul viitorului, care primeste o pasa filtranta si deschide scorul stabilind si scorul pauzei.

Repriza secunda debuteaza cu un nou gol, tras la indigo, pasa filtranta la bara a II-a unde varful gazdelor profita de marcajul larg si dubleaza avantajul de pe tabela.

Gazdele lovesc din nou, profitand de faptul ca echipa noastra cauta golul, si reusesc sa inscrie golul cu numarul 3 dupa un contra-atac fulger.

In faza imediat urmatoare, dupa un nou contra-atac, atacantul gazdelor este faultat in careu de portarul nostru arbitrul intalnirii aratand punctul de la 7 metri. 

Lovitura de pedeapsa este transformata scorul devenind 4-0.

Pana la final au mai fost 2 ocazii importante in contul formatiei noastre, una prin Adrian Bunesc, a carui sut a fost respins cu greu de poartarul advers si prin portarul nostru care a executat direct o lovitura libera de la mijlocul terenului. Sutul puternic lovind stalpul din stanga a portii adverse.

Este a IV-a infrangere din tot atatea meciuri in fata viitorului. Singului lucru pozitiv fiind revenirea pe teren a lui Paul Potorac dupa mai bine de 2 luni, timp in care a fost accidentat.

​
Categorie: Liga Sperantelor | Vizualizări: 85 | Adăugat de: ethnikosmarga | Rating: 4.0/1
Total comentarii : 0
avatar