08:08:27
Infrangere in fata campioanei.

Ethnikos Marga 2-4 Scc Smart2Pay

In etapa XXI din cadrul competitile DGB II, echipa noastra s-a duelat cu campioana SCC Smart2Pay. Cu un lot subtire, macinat de accidentari, am tinut piept campionilor, pe final fiind aproape de o egalare.

Printre accidentati se numara si Griu Eusebiu, stalpul apararii noastre, care a facut o entorsa la ultimul antrenament. Acelasi lucru l-a patit si Medes Claudiu, care a calcat stranb, dar s-a recuperat la timp si a putut juca, desi nu la capacitate maxima iar Ionut Vizarui are parte de o raceala puternica.

Printre absente se numara si Berariu Bogdan si Alex Buleu, cei doi ne fiind in localitate la ora meciului.

Chiar si in aceasta formula, echipa noastra a inceput meciul puternic, avand 3 ocazii mari in primiele 5 minute, insa nici una nu s-a concretizat pe tabela de marcaj, 
Campionii deschid scorul la jumatatea primei reprize printr-o lovitura de cap, in urma unui aut.
Spre finalul reprizei acestia isi maresc avantajul, profitand de un spatiu lasat liber in centru apararii.
Pe finalul reprizei, Medes Claudiu, suteaza pe langa poarta o lovitura libera de la 9 metri, primita pentru cumulul de greseli a oaspetilor.

Dupa pauza meciul s-a echilibrat , chiar inclinandu-se putin spre poarta oaspetilor, cele mai mari ocazii ale inceputului de repriza fiind in contul nostru dar, cum ocaziile se razbuna, SCC-ul dupa scorul la 3-0 dupa uin contraatac ce a surprins apararea noastra in jumatatea adversa.

Desi au o diferenta considerabila pe tabela de marcaj, oaspetii practica un fotbal "barbatesc" cu intrari peste limita regulamentului.
Una dintre aceste intrari a fost asupra portarului  nostru care, la un duel aerian, a fost dezechilibrat de atacantul SCC-ului desi acesta nu avea nici o sansa de a ajunge la balon.
In urma impactului portarul nostru nu a putut continua meciul fiind schimbat cu Zarnica Stefan.

Dupa acest incident baietii nostri s-au mobilizat exemplar si au reusit sa reduca din diferenta prin golurile lui Medes Claudiu, care a recuperat mingea in terenul advers si l-a executat pe portarul SCC-ului, si Medes Daniel, care a fructificat o pasa primita de la Claudiu.

La scorul de 3-2 oaspetii incerc sa fragmenteze jocul prin faulturi mici si trageri de timp.

In ultimul minut al jocului, SCC-ul recupereaza mingea din piciorul lui Adrian Chiriac si reuseste cu mult noroc sa stabileasca scorul final 2-4, dupa ce sutul lui a fost in prima faza respins de Zarnica Stefan.

Acest gol starneste numeroase polemici cu privire la momentul recuperarii, Adrian Chiriac fiind accidentat de intrarea atacantului oaspetilor, insa arbitrul intalnirii lasa jocul sa continue.

Dupa acest meciu, echipa noastra coboara pe locul 10 dupa ce Gufirosa Senior a disputat doua meciuri in plus.

In urma acestei infrangeri sansele la play-off sunt destul de mici, astfel, echipa noastra cautand ca in etapele ce urmeaza, sa se bucure de fotbal si de aceasta competitie. 

In etapa urmatoarea vom intalnii Instructorii Auto, liderii la zi a ligii.
 
Categorie: Liga Sperantelor | Vizualizări: 127 | Adăugat de: ethnikosmarga | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar