08:56:46
Ethnik-OFF. A III-a infrangere consecutiva.

Ethnikos Marga 4-5 Dopo Poco

In etapa  a XXXII-a, etapa jucata in avans, Dopo Poco a reusit supriza campionatului impunandu-se cu scorul de 5-4 desi meciul a fost unul controlat in totalitate de favoritii nostri, care au condus ostilitatile inca din primul minut. 

Probleme de concentrare, si  atitudinea de superficialitate cu care baietii nostri au tratat acest meci  au facut ca Dopo Poco sa revina mereu in meci iar, pe final, chiar sa marcheze golul decisiv. 

La scorul de 4-4 echipa noastra a cautat golul victoriei dar arbitrul intalnirii si-a facut simtita prezenta si a inchis ochii la o mingea scoasa cu mana de fundasul advers, de pe linia portii.

Desi hentul a fost unul cat se poate de evident, in locul unui cartonas rosu si lovitura de pedeapsa cum prevede regulamentul DGB (Diviziei Galactice Bahlui),   arbitrul a lasat meciul sa curga normal, ca si cum nimic nu s-a intamplat. 

In faza imediat urmatoare Dopo Poco loveste puternic si isi adjudeca cele 3 puncte puse in joc.
Cu moralul la pamant si iritati de maniera de arbitraj  baietii nostri nu mai reusesc sa revina in meci.

In urma acestui esec, echipa noastra a pierdut orice sansa de a prinde play-off-ul. Astfel, singurul obiectiv ramane clasarea pe o pozitie care sa faca cinste clubului si pregatirea lotului pentru sezonul urmator.

Golurile echipei noastre au fost inscrie de Medes Daniel (1 gol), Medes Claudiu (2 goluri) si Andrei Ifrim.

in urmatorul meci echipa noastra va da piept cu Red United, echipa ce s-a intarit in pauza competitionala, reusind in acest retur de campionat sa castige puncte cu echipele puternice din Liga Sperantei.
 
Categorie: Liga Sperantelor | Vizualizări: 197 | Adăugat de: ethnikosmarga | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar