12:33:24
Egal in ultima faza a meciului!

Ethnikos Marga 1-1 Delphi Technologies

Sambata, 01/02/2020, echipa noastra s-a intalnit in  DGB - Liga II iasi, cu echipa Dephi Technologies, intr-un meci contand pentru etapa a II-a a returului.
In primul meci, echipa noastra s-a impus cu scorul de 4-3, dupa o partida dominata in totalitate.
In meciul retur, Delphi Technologies s-au dovedit a fi o alta echipa, prestand un fotbal calitativ, atat pe faza de atac cat si in aparare. 
Meciul, de la inceput pana la sfarsit, a  fost unul echilibrat, cu ocazii de ambele parti, unde portarii au fost scosi in evidenta, cu un plus pentru echipa oaspete, ei avand ocazii de gol mai clare. 
La jumatatea reprizei secunde, o sclipire a golgheter-ului acestei serii. Medes Daniel, a facut ca scorul sa fie 1-0 in favoarea echipei noastre, dupa ce a interceptat un balon in jumatatea adversa si l-a executat pe portarul echipei Delphi, cu un sut puternic la coltul lung.

Dupa primirea golului, oaspeti s-au napustit in atac, iar in ultima faza a meciului avand sa aduca si golul egalarii, in urma unei faze fixe.

Astfel, cu scorul final de 1:1, echipa noastra se afla pe locul 9, cu 27 de puncte.

In etapa viitoare, vom intalni Perpetuus, echipa ce in tur ne-a invins categoric cu scorul de 5-1, dupa ce scorul pauzei a fost unul alb.

Categorie: Liga Sperantelor | Vizualizări: 128 | Adăugat de: ethnikosmarga | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar