11:27:13
Centric IT castiga meciul in ultima faza.

Ethnikos Marga 1-2 Centric IT Solution

In etapa a II-a a Ligii Sperantelor, echipa noastra a dat piept cu Centric IT Solution, echipa ce s-a impus la finalul jocului cu scorul de 1-2.

Meciul a inceput echilibrat, cu ocazii mari pentru ambele echipe, dar scorul pauzei a fost imaculat, 0-0. 

Acest lucru se datoreaza si prestatiilor foarte bune ale portarilor care au reusit un meci memorabil.

Deschiderea de scor vine imediat dupa pauza, cand varful Adrian Bunescu reuseste sa inscrie primul gol in culorile clubului nostru, dupa ce a fructificat o pasa primita de la Ciubotariu Vasile.

Sutul in coltul lung al acestuia deblocheaza tabela si ne aduce in avantaj.

Oaspetii risca tot mai mult si isi creaza tot mai multe ocazii. 
Reusesc sa egaleze cu 5-6 minute inainte de fluerul final, cand varful lor trimite cu spitul, pe coltul scurt al portarului, din 2m, asta desi era inconjurat de adversari. 

In ultimile 5 minute se mai intregistreaza trei ocazii mari de gol. 
Prima este in contul celor de la Centric care profita de faptul ca echipa noastra cauta golul victoriei. Scapa pe contra-atac si in situatie de 1 la 1 Paul scoate incedibil in corner. 

Urmeaza randul ca portarul oaspetilor sa se remarce la sutul in cross a lui Medes Daniel. Acesta reuseste sa respinga in corner o minge pe care scria 2-1, printr-un reflex rar intalnit in ligile Iasului de minifotbal. 

Inainte de primirea golului doi, portarul nostru mai respinge in corner un sut puternic, plasat sub bara.

Golul vine la ultima faza a meciului, varful oaspetilor suteaza puternic langa bara, Paul respinge in prima faza dar lipsa de reactie a fundasilor permite unui jucator advers sa trimita mingea in poarta.

In urma rezultatului de pe tabela, Centric IT urca pe pozitia a 4-a, cu un punct peste echipa noastra care se afla pe locul 6 dupa primele 5 etape.

Liga Sperantelor este condusa in acest moment de AFC Viitorul Iasi, vicecampioana in exercitiu, care are punctaj maxim dupa primele 5 meciuri. 

Pe locul 2 se afla Amicii care au acumulat 4 victorii si un rezultat de egalitate, podiumul fiind completat de Gufirosa Senior cu 4 victorii din 5 meciuri.


Categorie: Liga Sperantelor | Vizualizări: 210 | Adăugat de: ethnikosmarga | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
avatar