15:04:30
Bufnitele si-au luat luat sub aripa punctele puse in joc.

Ethnikos Marga 1-4 Gufirosa Senior

Gufirosa reuseste sa castige meciul punctele puse in joc in etapa a III-a a Ligii Sperantelor la capatul unui meci unde norocul si inprecizia pe faza de atac a jucatorilor nostri au facut diferenta.

Meciul a inceput cu posesia in contul echipei noastre, care si-au creat nenumarate ocazii dar nici una nu a nimerit plasa portii adverse, majoritatea luandu-l la tinta pe portarul advers.

Gufirosa deschide scorul cu un sut cu spitul, mingea scurgandu-se in poarta noastra dupa ce a trecut pe langa toti jucatorii din careu. 

In faza imediat urmatoare oaspetii isi dubleaza avantajul, inscriind cu un sut in viclul portii, fara sansa pentru portarul nostru.

La pauza baietii nostrii au iesit mai inspirati, si reusesc sa reduca din diferenta prin Ciubotariu Vasile, care trimite cu latul pe coltul din dreapta portarului, 1-2.

Cu echipa noastra in ofensiva, ratand in continuare ocazii monumentale, Gufirosa revine la 2 goluri distanta dupa ce Turcanu se impiedica de minge, aceasta ricosing tot la el, inscrie in poarta ramasa goala.

Pe finalul meciului scorul devine 1-4 dupa o neintelegere intre portarul nostru si Adrian Bunescu, mingea ajungand la adversar inscrie usor cu latul.
Categorie: Liga Sperantelor | Vizualizări: 129 | Adăugat de: ethnikosmarga | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar