15:21:00
Blestemul ultimului minut!

Tralala Team 2-2 Ethnikos Marga

In meciul din etapa a IX-a, echipa noastra a dat piept cu Tralala Teal, debutanta in Liga Sperantelor Iasi.

Cu moralul afectat de rezultatele obtinute in ultimile jocuri, baietii nostri au abordat curajos si increzatori meciul.

Inca din primele minute Medes Claudiu, revenit dupa o scurta pauza, a reusit sa ne aduca in avantaj dupa ce a recuperat o minge la mijlocul terenului si a driblat portarul, stabilind astfel si scorul pauzei, 1-0.

Repriza secunda ne gaseste tot in atac, insa ocaziile avute au fost oprite pe rand de aparare sau portar.
Cu 10 minute inainte de fluierul final, Alexandru Dirveanu a obtinut un penalti, dupa ce a fost faultat in careu de aparatorul gazdelor.

Lovitura de pedeapsa a fost transformata de Claudiu cu un sut in forta la radacina stalpului din dreapta portii, trecandu-si astfel in cont prima dubla din acest sezon.

Gazdele reduc din diferenta dupa numai 2 minute, cand beneficieaza si ele de o lovitura de pedeapsa, la un hent comis de capitanul echipei, Eusebiu Griu.

La fel cum s-a intamplat in ultimile 2 etape, echipa noastra a primit gol la ultima faza a meciului dupa ce gazdele au primit o lovitura libera din preajma careului. 

Cu 2 goluri prime din situatii de joc fixe, unul dintre ele fiind marcat la ultima faza a meciului, echipa noastra scapa printre degete 2 puncte extrem de importante pentru a se putea mentine aproape de obiectivul echipei.



Categorie: Liga Sperantelor | Vizualizări: 163 | Adăugat de: ethnikosmarga | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar