14:17:28
Seria neagra se prelungeste. Inca o infrangere.

Serie neagra pentru Ehnikos Marga!

Dupa infrangerea suferita in meciul cu Amicii, scor 5-2, echipa noastra nu a reusit sa isi mai revina. 
In etapa cu numarul V, echipa noastra a suferit un dureros 8-0 in fata echipei debutante Raldor.

Cu un lot format din 12 jucatori, fara nici un portar, baietii noastri nu au putut pune in pericol poarta gazdelor, fiind penalizati de acestia cu fiecare ocazie.
Principalul motiv pentru aceasta infrangere dureroasa fiind atitudinea baietilor, care au jucat relaxati, desconcentrati, fara mandrie sau onoare.

Acest rezultat a insemnat un ultimatum pentru o parte dintre componentii echipei, care daca in urmatoarele etapei nu aratau o schimbare de abordare a meciurilor vor retrogradati la echipa secunda.

In etapa a VI-a majoritatea jucatorilor au aratat ca au inteles mesajul primit, iar atitudinea din teren s-a vazut si pe tabela de marcaj unde, la pauza, echipa noastra conducea la limita cu scorul de 1-0 pe formatia oaspete, Red United, prin golul lui Alexandru Bejinariu.

Repriza a doua a apartinut oaspetilor care au reusit sa intoarca rezultatul in ultimul minut de joc, scorul final fiind 2-1 in favoarea lor.

Un scenariu identic si in etapa cu nr VII, unde baietii nostri au dat piept cu o noua debutanta, Belfoot.

Scorul pauzei a fost alb datorita interventiilor miraculoase ale portarului Zarnica Stefan dar si datorita unei doze de noroc a gazdelor, care au fost salvati de bara portii la suturile lui Emi Scutaru si Dirveanu Andi.

Repriza a doua debuteaza cu un primul gol inscris de Mariu Lazar in culorile clubului nostru, reusind sa impinga mingea in poarta din centru careului.

Gazdele egaleaza printr-un penalti rezultat in urma unui hent in careu.

La ultima faza a meciului, Belfoot reuseste sa isi adjudece toate cele 3 puncte dupa o minge care s-a lovit de mai multi jucatori, atacantul lor fiind atent si reusind sa o trimita in cele din urma in poarta aparata de Adrian Lupu.

In urma ultimului meci au fost avertizati Griu Eusebiu si Andrei Ifrim cu cate 1 cartonas galben. 

Desi invinsi, jocul echipei a arata un progres mare fata de ce s-a intampat in trecut lucru ce ne ajuta sa ne uitam cu incredere pe viitor.

Vizualizări: 186 | Adăugat de: ethnikosmarga | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar