15:58:18
Mutari masive de lot!

Miscari de lot masiv

In urma seriei de rezultate negative, s-au luat masuri si la nivelul lotului.

Dupa ce au parasit lotul echipei Victor si Andrei Munteanu, echipa noastra s-a despartit si de Jalvea Marius (GK) si Ciubotariu Vasile.

Daca Andrei Munteanu a ramas in lotul largit al echipei, facand parte din Ethnikos Marga II, nu acelasi lucru il putem spune si despre Victor care a plecat prematur din echipa, el jucand doar un singur meci pentru formatia noastra.

Jalva Marius nu a apucat sa debuteze el pretizand o accidentare iar Ciubotariu Vasile paraseste echipa dupa un an jumate in care a jucat pentru culorile clubului nostru.
In acest timp el a reusit sa inscrie de 3 ori, dintre care un singur gol in meciuri oficiale.

S-au mai alaturat lotului secund si Lupu Adrian (GK), care se recupereaza dupa o accidentare suferita la ultimul meci (2-2 vs Tralala Team) si Calin Constantin, cel din urma socand cu decizia pe care a luat-o.

Calin Constanti este unul dintre 'dinozaurii' echipei, el fiind una dintre primele piese de puzzale care a pus pe picioare acest proiect.

El a reusit sa inscrie 9 goluri, fiind golgheterul meciurilor amicale cu 6 goluri marcate.

El a luat decizia de a trece la echipa secunda datorita conditiei fizice, dar in momentul in care se va simti din nou pus la punct cu siguranta va imbraca din nou tricoul echipei noastre.

Dupa acest numar mare de plecari echipa noastra s-a vazut nevoita sa se intareasca in compartimentul ofensiv astfel reusint sa legitimeze pe ultima suta de metri 3 jucatori cu o calitate peste media campionatului.

Incepand cu urmatoarea etapa echipa noastra va conta pe Baciu Nicusor Catalin, "Speedy" Preotescu Andrei-Catalin si Lupan Florin-Eduard.

Deasemenea, Mihailescu Vladut Ionut a revenit asupra deciziei de a se retrage din fotbal si s-a intors alaturi de baietii nostri.

Noi le uram success si cat mai multe reusite!


Categorie: Transfer News | Vizualizări: 181 | Adăugat de: ethnikosmarga | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
avatar