15:42:01
Meciuri fara spectatori in DGB Iasi.

COVID 19 alunga spectatorii din DGB IASI.

DGB iasi a oferit un comunicat oficial azi, in jurul orei 13:00 prin care anunta ca, in perioada urmatoare, meciurile din  Liga Galactica si Liga Sperantei se vor juca cu casa inchisa, accesul specttorilor fiind interzis.

Aceste masuri vin in urma epidemiei globale de Covid-19, numit Corrona Virus.
comunicatul oficial DGB Iasi:
"Conform dispozitiilor legale sunt interzise orice manifestari sportive ce ar fi apte sa primeasca mai mult de 1000 participanti.

La manifestarile sportive de sub 1000 participanti acestea sunt permise in conditii de monitorizare si restrictie, indiferent de specificul ramurii de sport, cu atat mai mult cu cat competitiile se desfasoara intr-un spatiu inchis. 

Comitetul pentru situatii de Urgenta de la Iasi, care are drept exclusiv pentru a hotara asupra manifestarilor cu public de pe teritoriul administrativ al municipiului Iasi, s-a raliat doar la hotararile CSU national in ceea ce priveste cursurile scolare dar nu s-a pronuntat cu privire la alte manifestari.

Spre deosebire de Iasi, la Ploiesti s-a interzis prezenta spectatorilor la orice competitie sportiva, in afara de echipe si stafuri, suspendandu-se orice spectacole culturale.

La Iasi, in functie de incidenta cazurilor inregistrate si confirmate( deocamndata niciunul dar cu 15 suspiciuni neconfirmate) se va trece la urmatoarele masuri in ordinea lor de prioritate si numai daca este cazul:
interzicerea manifestarilor sportive sau culturale, restrictionarea programului cu publicul la institutii, restrictionarea prezentei minorilor in marile spatii comerciale de tip mall, restaurant, unitati de alimentatie publica si ,doar in mod cu totul exceptional, suspendarea activitatii unitatilor de alimentatie publica sau declararea orasului Iasi ca oras inchis (fara posibilitatea de a mai intra sau iesi din municipiu).

Masurile se vor aplica gradual si doar daca este necesar, in momentul de fata municipiul neavand nici o problema in acest sens.

"
 
Categorie: Articole Sportive! | Vizualizări: 185 | Adăugat de: ethnikosmarga | Rating: 3.0/1
Total comentarii : 0
avatar